Διαχεριστής Κωδικών LastPass

Διαχεριστής Κωδικών LastPass

του Δημήτρη Χαραλάμπους

Το LastPass είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης και δημιουργία κωδικών πρόσβασης που κλειδώνει τους κωδικούς πρόσβασης και τις προσωπικές σας πληροφορίες σε ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο. Από το θησαυροφυλάκιο του LastPass, μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία σύνδεσης, να δημιουργήσετε προφίλ αγορών στο διαδίκτυο, να δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, να παρακολουθείτε προσωπικές πληροφορίες σε σημειώσεις και πολλά άλλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θυμάστε τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας στο LastPass και το LastPass θα συμπληρώσει αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσης του προγράμματος περιήγησης ιστού και των εφαρμογών για εσάς.

Σταματήστε να κλειδώνεστε από τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς ή να παλεύετε με τις ενοχλητικές επαναφορές κωδικών πρόσβασης. Αφήστε το LastPass να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασής σας για εσάς και να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο.

ΝΕΟΣ/Α ΣΤΟ LASTPASS;

Κάντε λήψη του LastPass τώρα και αποκτήστε την προστασία που χρειάζεστε για τις διαδικτυακές σας πληροφορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LastPass σε έναν τύπο συσκευής (υπολογιστή ή κινητό) δωρεάν. Διατίθεται απεριόριστη πρόσβαση τύπου συσκευής με το LastPass Premium ή το Families.

🟥Αποθηκεύστε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης για όλους τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας με ασφάλεια στο κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο LastPass.

🟥Για το Android Oreo και τις μελλοντικές εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, το LastPass θα αποθηκεύει αυτόματα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης στο θησαυροφυλάκιο καθώς επισκέπτεστε κάθε ιστότοπο και εφαρμογή.

🟥Οι κωδικοί πρόσβασης θα συμπληρώνονται αυτόματα για εσάς καθώς επισκέπτεστε ιστότοπους και εφαρμογές, επομένως δεν χρειάζεται να τους θυμάστε ξανά. Θυμηθείτε μόνο τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας στο LastPass και ξεχάστε τα υπόλοιπα.

🟥Με τον αυτόματο συγχρονισμό συσκευών, οτιδήποτε αποθηκεύετε σε μια συσκευή είναι άμεσα διαθέσιμο σε άλλες συσκευές.

🟥Αποθηκεύστε με ασφάλεια πληροφορίες όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και κάρτες ασφάλισης υγείας στο κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο.

🟥Συνδεθείτε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα για απλή, ασφαλή πρόσβαση σε όλα στο LastPass.

🟥Μοιραστείτε με ασφάλεια και άνετα τους κωδικούς πρόσβασης με άλλους, όπως η σύνδεση μέσω καλωδίου ή ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi.

🟥Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης με ένα κλικ με την ενσωματωμένη δημιουργία κωδικών πρόσβασης.

🟥Ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων προστατεύει το θησαυροφυλάκιο του κωδικού πρόσβασής σας για να προσθέσει ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας στον λογαριασμό σας.

Το LastPass δεν έχει ποτέ το κλειδί για τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας, επομένως οι πληροφορίες σας είναι διαθέσιμες σε εσάς και μόνο σε εσάς. Το θησαυροφυλάκιό σας είναι κρυπτογραφημένο με κρυπτογράφηση AES 256-bit σε επίπεδο τράπεζας.

Αποκτήστε περισσότερα με το LastPass Premium:

✅ Απεριόριστη πρόσβαση τύπου συσκευής

✅ Απεριόριστη κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, στοιχείων και σημειώσεων

✅ 1 GB κρυπτογραφημένη αποθήκευση αρχείων

✅ Premium έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων όπως το YubiKey

✅ Προσωπική υποστήριξη

✅ Έλεγχος ταυτότητας με δακτυλικά αποτυπώματα επιφάνειας εργασίας

Κατεβάστε το LastPass σήμερα για απλή, ασφαλή πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής σας!

Πηγές: 1 | 2 | 3

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου