Duolingo – Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις μια ξένη γλώσσα!

Duolingo – Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις μια ξένη γλώσσα!

του Δημήτρη Χαραλάμπους 

Μάθετε μια νέα γλώσσα με την εφαρμογή εκπαίδευσης με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο! Το Duolingo είναι η διασκεδαστική, δωρεάν εφαρμογή για εκμάθηση 35+ γλωσσών μέσω γρήγορων, μικρών μαθημάτων. Εξασκηθείτε στην ομιλία, την ανάγνωση, την ακρόαση και τη γραφή για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο λεξιλόγιο και τη γραμματική.

Σχεδιασμένο από ειδικούς γλωσσών και αγαπητό από εκατοντάδες εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο, το Duolingo σάς βοηθά να προετοιμαστείτε για πραγματικές συνομιλίες στα Ισπανικά, Γαλλικά, Κινέζικα, Ιταλικά, Γερμανικά, Αγγλικά και πολλά άλλα.

Είτε μαθαίνετε μια γλώσσα για ταξίδια, σχολείο, καριέρα, οικογένεια και φίλους, είτε για την υγεία του εγκεφάλου σας, θα σας αρέσει να μαθαίνετε με το Duolingo.

Γιατί το Duolingo;

🟩Το Duolingo είναι διασκεδαστικό και αποτελεσματικό. Τα μαθήματα που μοιάζουν με παιχνίδια και οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες σάς βοηθούν να αναπτύξετε σταθερές δεξιότητες ομιλίας, ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής.

🟩Το Duolingo λειτουργεί. Σχεδιασμένο από ειδικούς στη γλώσσα, το Duolingo διαθέτει μια επιστημονική μεθοδολογία διδασκαλίας που έχει αποδειχθεί ότι προωθεί τη μακροπρόθεσμη διατήρηση της γλώσσας.

🟩Παρακολουθήστε την πρόοδό σας. Εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων εκμάθησης της γλώσσας με παιχνιδιάρικες ανταμοιβές και επιτεύγματα όταν κάνετε την εξάσκηση καθημερινή συνήθεια!

🟩Γίνετε μέλος της κοινότητας. Με 300+ εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο, είστε μέλος μιας γλωσσικής κοινότητας στο Duolingo.

🟩Κάθε μάθημα γλωσσών είναι δωρεάν. Μάθετε Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά, Ολλανδικά, Ιρλανδικά, Δανικά, Σουηδικά, Ουκρανικά, Εσπεράντο, Πολωνικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Νορβηγικά, Εβραϊκά, Ουαλικά, Αραβικά, Λατινικά, Χαβανέζικα, Σκωτσέζικα Γαελικά, Βιετναμέζικα, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Αγγλικά, ακόμα και Υψηλά Βαλυριανά!

Τι λέει ο κόσμος για το Duolingo:

«Πέρα για πέρα η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών.» — Η Wall Street Journal

«Αυτή η δωρεάν εφαρμογή και ο ιστότοπος είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης γλωσσών που έχω δοκιμάσει… τα μαθήματα έχουν τη μορφή σύντομων προκλήσεων — ομιλία, μετάφραση, απάντηση σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής — που με κάνουν να επιστρέφω για περισσότερα.» — Οι New York Times

«Το Duolingo μπορεί να κρατά το μυστικό για το μέλλον της εκπαίδευσης». — Περιοδικό TIME

«...Το Duolingo είναι χαρούμενο, ανάλαφρο και διασκεδαστικό…» — Forbes

Πηγές: 1 | 2 | 3 | 4

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου