SLOWLY – Συνδεθείτε με τον Κόσμο!

SLOWLY

του Δημήτρη Χαραλάμπους 

✍️ Γράψτε γράμματα. Κάντε φίλους. Γλωσσική Ανταλλαγή.

Το SLOWLY δημιουργήθηκε για όσους λαχταρούν για ουσιαστικές συνομιλίες, που λείπουν από την εποχή των άμεσων μηνυμάτων. Συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με πιο αργό αλλά καλύτερο ρυθμό – ένα γράμμα τη φορά.

Η εφαρμογή φέρνει την παραδοσιακή εμπειρία φίλων δι’ αλληλογραφίας στην κινητή συσκευή σας, ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ εσάς και του φίλου σας, που κυμαίνεται από μερικές ώρες έως ημέρες. Αφιερώστε χρόνο για να γράψετε και κάντε το γράμμα σας να αξίζει την αναμονή.

Μοιραστείτε το πάθος σας, μάθετε μια νέα κουλτούρα ή γλώσσα, ξεκινήστε να συνδέεστε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο SLOWLY!

Βασικά Χαρακτηριστικά:

✏️ Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον φίλο σας

✏️ Ανώνυμο προφίλ, ένα ψευδώνυμο και ένα avatar είναι όλα όσα χρειάζεστε

✏️ Βρείτε φίλους με βάση κοινά ενδιαφέροντα και γλώσσες

✏️ Συλλέξτε και ξεκλειδώστε γραμματόσημα από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς

✏️ Απεριόριστα γράμματα δωρεάν με προαιρετικές λειτουργίες επί πληρωμή

Βραβεία:

🏆 Καλύτερο Κρυμμένο Διαμάντι (Google Play)

🏆 Καλύτερη Πρωτοποριακή Εφαρμογή (Google Play)

🏆 Εφαρμογή της Ημέρας (App Store)

Περιγραφή:

To SLOWLY σας επιτρέπει να κάνετε φίλους δι’ αλληλογραφίας από το smartphone σας! Ταιριάξτε με κάποιον που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εσάς, γράψτε ένα γράμμα και συλλέξτε γραμματόσημα από όλο τον κόσμο. Πείτε αυτό που σκέφτεστε  – ένα γράμμα τη φορά!

Το SLOWLY δεν είναι μια τυπική εφαρμογή δικτύωσης ή γνωριμιών

Φέρνει την παραδοσιακή εμπειρία φίλων δι’ αλληλογραφίας στο smartphone σας.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για όσους λαχταρούν για ουσιαστικές συνομιλίες με άτομα στην εποχή των άμεσων μηνυμάτων. Συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με πιο αργό αλλά καλύτερο ρυθμό – ένα γράμμα τη φορά.

Κάντε έναν νέο φίλο δι’ αλληλογραφίας, σφραγίστε το γράμμα σας και βάλτε ένα γραμματόσημο – ξεκινήστε να συνδέεστε με τον κόσμο στο SLOWLY!

Τα γράμματα χρειάζονται χρόνο για να παραδοθούν

Όσο πιο μακριά ζει ο φίλος σας, τόσο περισσότερο θα πάρει. Γιατί να βιαστείτε να απαντήσετε; Κάντε το γράμμα σας να αξίζει την αναμονή!

Ένα ψευδώνυμο και ένα avatar είναι όλα όσα χρειάζεστε

Ποιος λέει ότι μια εικόνα αξίζει πάντα όσο χίλιες λέξεις;

Εδώ δεν υπάρχει swiping – πείτε ελεύθερα τι σκέφτεστε στους φίλους σας δι’ αλληλογραφίας!

Μοιραστείτε το πάθος σας με τον κόσμο.

Τα ταιριάσματα βασίζονται στη γλώσσα και σε κοινά ενδιαφέροντα θέματα. Εξασκηθείτε σε μια γλώσσα, ανταλλάξτε απόψεις για το ίδιο πάθος – το πρώτο γράμμα είναι απλά συναρπαστικό!

Ανταλλάξτε στιγμές που έχουν σημασία, με αυτούς που έχουν σημασία.

Στο SLOWLY μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε έναν καθορισμένο αριθμό φωτογραφιών καθημερινά – αποκλειστικά με φίλους δι’ αλληλογραφίας στους οποίους έχετε παραχωρήσει πρόσβαση.

Δημιουργήστε τη συλλογή γραμματοσήμων σας

Φυλάξτε τις αναμνήσεις σας και συλλέξτε πάνω από 1000 γραμματόσημα: ξεκλειδώστε τα κάνοντας νέους φίλους, ταξιδεύοντας σε μια νέα χώρα ή μπαίνοντας στο SLOWLY κατά τη διάρκεια εορταστικών περιόδων και εκδηλώσεων!

Πηγές: 1 | 2 | 3

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου